Impressum

Frukt o Träd

Gawyn Lennox Seefried
Gullabovägen 5
38850 Påryd
Sverige

telefontider: måndag till lördag

mobil: 073 146 4234

mejladress: fruktotraed@posteo.se

webbplats: www.frukt-o-traed.se

Skandiabanken
Utlandsavd
S-106 55 STOCKHOLM
SWEDEN

Clearing nummer: 9159

konto nummer: 880.229-3

SE58 9150 0000 0915 9880 2293
BIC-adress: SKIASESS

VAT-nummer: SE921113367401

business objekt: beskärning, fällning

Ansvar

Som tjänsteleverantör är vi skyldiga att tillhandahålla vårt eget innehåll i enlighet med § 7 avsnitt 1 TMG ansvarig på dessa sidor i enlighet med de allmänna lagarna. Enligt §§ 8 upp till 10 TMG, men vi som tjänsteleverantör är inte skyldiga att för att övervaka överförd eller lagrad information från tredje part, att utreda omständigheter som kan bli följden av en olaglig verksamhet till punkt STH ut till SB. skyldigheter att ta bort eller blockera användningen av Information i enlighet med de allmänna lagarna förblir opåverkad. Ansvar i detta avseende ska dock endast göras från och med den dag då kännedom om en viss överträdelse är möjlig. När den blir känd sådana överträdelser kommer vi omedelbart att att ta bort. Vårt erbjudande innehåller länkar till externa webbplatser för tredje part på vars innehåll har vi inget inflytande. Därför kan vi använda dessa utländska innehållet tar inte heller något ansvar.

Respektive leverantör eller operatör av sidorna är alltid ansvarig för innehållet på de länkade sidorna. De länkade sidorna kontrollerades för eventuella rättsliga överträdelser vid tidpunkten för länkning. Olagligt tillfredsställer var inte igenkännligt på tiden av att anknyta.
En permanent kontroll av innehållet på de länkade sidorna är dock inte rimligt utan konkreta indikationer på en överträdelse av lagen. Vi kommer omedelbart att ta bort sådana länkar när vi blir medvetna om eventuella överträdelser av lagen.

Copyright

Det innehåll och de arbeten som webbplatsoperatörerna har skapat på sina sidor lyder under tysk upphovsrättslag Reproduktion, bearbetning, distribution och varje form av exploatering utanför upphovsrättens begränsningar kräver skriftligt medgivande från författare eller skapare. Nedladdningar och kopior av denna sida är endast tillåtna för privat, icke-kommersiellt bruk.

I den mån innehållet på denna sida inte har skapats av operatören, respekteras tredje parts upphovsrätt. I synnerhet innehåll från tredje part som sådant. Om du fortfarande vill klicka på ett upphovsrättsintrång ber vi dig kontakta oss angående motsvarande meddelande. När överträdelser blir kända, kommer vi omedelbart att ta bort sådant innehåll.